top of page

SAKS Karkirurgi

  • Facebook
DSC_0477.jpg

Hvad gør vi?

I starten af hver måned holder vi månedsmøde, hvor vi typisk spiser aftensmad og diskuterer arrangementer og videre forløb. Vi holder også oplæg for hinanden, og diskuterer relevante cases.

 

Vi arrangerer to anastomose-kurser hvert år. Dette er et fedt ”hands-on”-kursus, hvor der kommer dygtige overlæger og yngre læger for at undervise! Det sidste kursus foregår på levende grise – hvilket vi er meget stolte af.

 

I vores forening er det rigelig mulighed for at øve forskellige sutureringsteknikker, og blive tryg ved kirurgiske instrumenter. 

Hvem er vi?

Vi er en gruppe studerende med interesse for kirurgi, og synes at karkirugi-gruppen giver os et godt indblik i kirurgiens verden. Vi går alle sammen på kandidaten, men studerende fra bacheloren er også velkomne! Så tag din læsemakker med til næste månedsmøde for at høre mere. 
 

Hvad er karkirurgi?

Karkirurgi er et speciale der behandler sygdomme i blodkar (arterier og vener) med medicinske behandlinger, minimalt invasive kateter procedurer og kirurgisk rekonstruktion.

 

Åreforkalkning, aneurismer, blodpropper, iskæmi og lymfødem er hyppige sygdomme som karkirurgien omfatter.

Hvorfor skal DU være med?

Du skal være med hvis du er interesseret i, eller ønsker at udforske kirurgien på et lidt dybere niveau! 

I vores forening er det fokus på kirurgi ved karlidelser, hvilket er en meget stor og spænende patientgruppe. Desuden er vi optaget af at hygge os sammen, og gøre arbejdet til noget sjovt.

bottom of page