top of page

SAKS Plastikkirurgi

  • Facebook
  • Instagram

Hvem er vi?
SAKS plastik er én af undergrupperne til studenterforeningen SAKS. Vi består nu består af omkring 10 aktive medlemmer fordelt på både bacheloren og kandidaten. SAKS plastik har skabt et godt miljø for at lære nye mennesker at kende og til at få råd og sparring fra medstuderende omkring studielivet, forskning, fælles faglige interesser mm.

Hvad er plastikkirurgi?

De fleste tænker på nok at en plastikkirurg laver brystimplantater, botox og brazilian buttlifts, men plastikkirurgi er mere omfattende og dybdegående end det.

Arbejdsopgaverne for en plastikkirurg er meget alsidige, og omhandler områder på hele kroppen. Det er et kirurgisk speciale med meget varierende arbejdsopgaver, og selv den ”samme” operation vil altid være forskellig, grundet den store variation i menneskers hud, både hvad angår elasticitet, tykkelse og blodforsyning. En stor del af arbejdet som plastikkirurg består af rekonstruktioner af f.eks. bryster og ansigt, fjernelse af tumorer og behandling af brandsår.

Hvad laver SAKS plastik?

I løbet af semesteret afholder vi to kurser med hjælp fra engagerede plastikkirurger. De to kurser ”Basal lapplastik og papilrekonstruktion” og ”Avanceret ansigtsplastik”, foregår på humant væv i dissektionskælderen på campus.

Udover kurserne stabler vi spændende foredrag på benene hvert år. Vi hjælper hinanden med at planlægge kurserne og oplære hinanden i at undervise.

Hvorfor skal DU være med?

Som medlem i SAKS plastik får du mulighed for at udfolde og udvikle dine kirurgiske evner både via interne undervisningsaftener og ved at undervise andre studerende på vores kurser. Dette i tæt samarbejde med dygtige plastikkirurger. 

Foruden vores interesse for plastikkirurgi og det faglige arbejde, gør vi også meget ud af det sociale både ved hyggeaftener, fællesspisning og diverse andre sociale arrangementer. Vi holder møde månedligt hvor alle er velkomne - nye som gamle ansigter. Det er uforpligtende at deltage, så kom endelig, hvis du er nysgerrig på foreningen. Vi lytter gerne til nye ideer til både kurser, foredrag og sociale arrangementer. Vi håber at se mange nye ansigter fremover.

bottom of page