top of page

SAKS Plastikkirurgi

  • Facebook

Hvem er vi?

SAKS plastik er en lille specialegruppe, der lige nu består af omkring 10 aktive medlemmer fordelt på både bacheloren og kandidaten. Dette gør SAKS plastik til et godt miljø for at lære nye mennesker at kende, og til at få gode råd fra medstuderende omkring studielivet, forskning, fælles faglige interesser mm. 

Hvad er plastikkirurgi?

Når de fleste tænker på plastikkirurgi, tænker de nok på store bryster, botox og brazilian buttlift, meeen plastikkirurgi er mere omfattende og dybdegående end det.

 

Arbejdsopgaverne for en plastikkirurg er meget alsidige, og omhandler områder på hele kroppen. En plastikkirurgi vil derfor have meget varierende arbejdsdage, og selv den ”samme” operation vil altid være forskellig, grundet den store variation i menneskers hud, både hvad angår elasticitet, tykkelse og blodforsyning  

En stor del af arbejdet som plastikkirurg består af rekonstruktioner af f.eks. bryster og ansigt, fjernelse af tumorer og behandling af brandsår.

Hvad gør vi?

VI løbet af semesteret afholder vi 2-3 kurser med hjælp fra engagerede plastikkirurger. De to kurser; basal lapplastik og papilrekonstruktion samt avanceret ansigtsplastik, foregår på humant væv i dissektionskælderen på campus. 


Udover kurserne stræber vi efter at få stablet et foredrag på benene hvert år. 


Vi hjælper hinanden med at planlægge kurserne, med at oplære hinanden i at undervise og så er vi rigtig glade for kage.

Hvorfor skal DU være med?

Som medlem i SAKS plastik får du mulighed for at udfolde og udvikle dine kirurgiske evner både ved interne undervisningsaftener og ved at undervise andre studerende på vores kurser. Dette i tæt samarbejde med dygtige plastikkirurger. 

Foruden vores store interesse for plastikkirurgi og faglige arbejde, gør vi også meget ud af det sociale både ved hyggeaftener, fester, fællesspisning og masser af kage. Vi holder møde månedligt, hvor alle er velkomne og vi lytter gerne til nye ideer til både kurser, foredrag og sociale arrangementer. 

Vi håber at se mange nye ansigter fremover.

bottom of page